Inspiration til undervisning

Et besøg på Horsens Kunstmuseum kan være med til at give inspiration til kommende undervisningsforløb og opgaver.

I kan enten erfare museet på egen hånd eller på en omvisning. Alle besøg skal aftales på forhånd via  avd@horsens.dk eller 7629 2373/ 7629 2370. Omvisning koster 500 kr. for alle skoler, uddannelsesinstitutioner og daginstitutioner.

 

En omvisning tager 50-60 min, kan i de fleste tilfælde skræddersyes til jeres ønsker og behov. Desuden tilbyder vi eksisterende skoleforløb som er tilrettelagt til  nogle af vores udstillinger. Omvisninger/besøg kan efter aftale bookes fra kl 8:00 til kl 15:00 tirsdag til fredag. Som tommelfingerregel er der plads til max 30 elever pr. omvisning, dog kan der forekomme ophængninger som umuliggøre så mange og antallet må reduceres.

Booker man til flere klasser ( eller stort antal) skal det forventes, at nogle klasser deles, for at sikre at alle får en god oplevelse.

Skolebesøg UDEN omvisning i “uddannelsesøjemed” er gratis, stadig mod forudgående aftale.

Omvisninger for uddannelsesinstitutioner kan ikke foregå i weekenden. Der tages forbehold for at alle ønsker ikke altid kan opfyldes.

 

På nuværende tidspunkt er det muligt at booke et tilrettelagt skoletilbud i udstillingerne: Guldalderen set i nyt lys og Michael Kvium.

Se undervisningstilbuddet til Guldalderen set i nyt lys her: undervisnings tilbud Guldalderen set i nyt lys

Se undervisningstilbuddet til Michael Kvium her: undervisnings tilbud Michael Kvium

Kontakt: avd@horsens.dk eller 76292373  for yderligere information.

 

Hent vores elektroniske folder om skolebesøg her.

 

Bjørn Nørgård værk som står i museets cafe