Information for skolegrupper

BESØG FRA UDDANNELSESINSTITUTIONER:

Alle besøg skal aftales på forhånd via  avd@horsens.dk eller 7629 2373/ 7629 2370. En omvisning tager 50-60 min, kan i de fleste tilfælde skræddersyes til jeres ønsker og behov. Omvisninger/besøg kan efter aftale bookes fra kl 8:00 til kl 15:00 tirsdag til fredag. Som tommelfingerregel er der plads til max 30 elever pr. omvisning, dog kan der forekomme ophængninger som umuliggøre så mange og antallet må reduceres. Booker man til flere klasser ( eller stort antal) skal det forventes, at nogle klasser deles, for at sikre at alle får en god oplevelse.

Skolebesøg UDEN omvisning i “uddannelsesøjemed” er gratis, stadig mod forudgående aftale.

Omvisninger for uddannelsesinstitutioner kan ikke foregå i weekenden. Der tages forbehold for at alle ønsker ikke altid kan opfyldes.

 

Hent vores elektroniske folder om skolebesøg her.

 

Priser

Omvisning koster 500 kr. for alle skoler, uddannelsesinstitutioner og daginstitutioner.
Omvisninger skal bestilles mindst 14 dage i forvejen af hensyn til vore omvisere.

 

Tegnetid og madpakker

Det er muligt at sidde og tegne i museets sale. Museet stiller tegneplader, farveblyanter og siddehynder til rådighed efter aftale.

Madpakker kan spises ved borde, der er placeret ved siden af biblioteket på første sal. For at sikre at der er plads, er det en god ide at spørge om muligheden ved henvendelsen til museet.