fbpx

Adam Christensen

I Adam Christensens praksis præsenteres vi for nogle af livet helt store temaer som hjertesorg, melankoli og ensomhed, mens hverdagens trivialiteter også berøresAdam Christensens kunstneriske virke er avantgarde, magisk og flyvsk men på samme tid eftertænksomt, forankret, følsomt og dybt. 

I Adam Christensens univers smelter virkelighed og fiktion sammen, når han inviterer publikum indenfor i følelsernes verden, hvor begreber som ”rigtigt og forkert” slet ikke findes i et opgør med samfundets begrænsede udsyn og kedelige konventioner. Projektets arbejdstitel Room within a room, refererer til Adam Christensen konstante arbejde med dobbelt betydninger. Han arbejder tværæstetisk og skaber store tekstile værker, der på særegen vis præsenterer beskueren for nye måder at arbejde med tekstil på.   

Udstillingen med Adam Christensen åbner for publikum lørdag den 5. oktober 2024  og er gavmildt støttet af Ny Carlsbergfondet. For yderligere information kontakt venligst museumsinspektør Julie Horne Møller på jhmo@horsens.dk