fbpx

Lilibeth Cuenca Rasmussen Mobile Mirros i KUBEN

24 marts  –  30 marts 

Er det muligt at se Lilibeth Cuenca Rasmussens unikke værker Mobile Mirros i KUBEN på Søndergade. De fire mannequiner er hver især tæt beklædte med en mosaik af spejle. De står eller sidder i hver deres positur. De reflekterer det omgivende rum og deres spejlende overflader kaster lys ud i rummet og byen. Skulpturerne konstruerer med deres spejlende overflader en særlig poesi der sætter forholdet mellem objekt og beskuer i en tæt relation, for hvem er det man ser når man ser ind i spejlene? Er det en selv eller det det rum man befinder sig i?
Skulpturerne er som udgangspunkt stationære og stille men i løbet af perioden vil de få liv og bevæge sig ud i byens rum, for at gå i dialog med byen.

Performance i KUBEN

Lørdag den 29. marts kl.12.00 vil det være muligt at opleve Lilibeth Cuenca Rasmussen live, når hun opfører performancen ’The Artist Song’ i og omkring KUBEN. En performance der handler om den måde vi skriver og opfatter kunsthistorie på. Med performancen forsøger Lilibeth Cuenca Rasmussen at gå i dialog med KUBENs arkitektoniske ramme og byens rum. Performancen er blevet en realitet i samarbejde med MÆRK BYEN. Læs mere her.