fbpx

The Shape of Us af Mille Kalsmose

3. november 2018 – 20. januar 2019

Mille Kalsmose interesserer sig for sammenvævningen af det materielle og det humane, idet hun ’giver krop’ til vores indre processer og insisterer på objekters egne iboende kvaliteter. Gennem sin kunst ser Mille Kalsmose nærmere på, hvordan alting vibrerer og eksisterer, med andre ord er individ og objekt ikke hinandens modsætninger.

I sin kunstneriske praksis fokuserer Mille Kalsmose på relationerne mellem den menneskelige eksistens og vores omgivende verden, mellem materialitet og teknologi. Med udstillingen undersøger hun tematikkerne: relationen til ‘den anden’, identitetsskabelse og materialiteter. Mille Kalsmose var sidst udstillingsaktuel på Horsens Kunstmuseum i 2013/2014 med udstillingen ’Searching for a Mother’, som tog udgangspunkt i menneskelige relationer med afsæt i moderskabet. Læs mere om udstillingen her.

Se en 3D model af udstillingen her. 

I forbindelse med udstillingen skaber Mille Kalsmose en stedsspecifik installation i KUBEN på Søndergade i Horsens. Projektet er gavmildt støttet af MÆRK BYEN, Beckett-Fonden, Champion Iron og Statens Værksteder for Kunst (SVFK).

Læs mere om Mille Kalsmose her. 

Udstillingen er støttet af: MÆRK BYEN, Beckett-Fonden, Champion Iron Statens Kunstfond, Brdr. Funder Stukkatører og Statens Værksteder for Kunst (SVFK).

 

 

The Shape of Us af Mille Kalsmose The Shape of Us af Mille Kalsmose The Shape of Us af Mille Kalsmose