Aflysning og flytning af arrangementer i forbindelse med coronavirus/COVID19

Horsens Kommune og Horsens Kunstmuseum følger Sundhedsministeriets retningslinjer i forhold til Coronavirus og  har som en konsekvens af regeringens og myndighedernes seneste tiltag for at inddæmme og forsinke corona-smitten i Danmark besluttet at aflyse en række arrangementer.

Pt. er Horsens Kunstmuseums venners årlige generalforsamling tirsdag den 24. marts kl.19.00 udsat. Yderligere information følger. 

 

UDSAT – Horsens Kunstmuseums Venner byder i foråret på en række arrangementer på Horsens Kunstmuseum

Generalforsamling tirsdag den 24. marts kl. 19.00
Årets generalforsamling vil blive efterfulgt af en introduktion til museets aktuelle udstillinger. Foreningen byder på kaffe og kage.

Yderligere information følger.

 

Turen går til Clay lørdag den 25. april kl. 10.00
Vi mødes på museet, og får en omvisning i Cathrine Raben Davidsen udstillling ́Totem’.

Yderligere information følger.

 

Turen går til Madrid

Horsens Kunstmuseums Venner drager en tur til Madrid den 4. – 7. juni 2020.

Aktuel information:

Afgang fra Billund via Amsterdam og retur. Afgang fra Billund den 4. juni kl.10.00 / hjemkomst den 7. juni kl. 22.45 i Billund.

Pris: 6.190 kr. i dobbeltværelse*

Pris: 7.290 kr. i enkelt værelse*

OBS prisen kan ændre sig under den videre planlægning.

Billetter sælges efter først til mølle og der er 18 pladser – yderligere information følger snarest. For yderligere information kontakt venligst: museumsinspektør Julie Horne Møller på jhmo@horsens.dk

Depositum betales ved tilmelding 1000 kr. resterende beløb betales senest 1. marts 2020. Entréer og forplejning er for egen regning, men foreningen forsøger at finde gode steder til fælles spisning om aftenen. Yderligere information følger.