fbpx

Museumskortet

Med museumskortet får du adgang til hele 4 museer i Horsens – Horsens Kunstmuseum -Fængslet, Danmarks Industrimuseum, og Horsens Museum i 7 dage. Her venter en masse spændende oplevelser – og så sparer du penge på billetten og får en kop kaffe/te med i købet.

 

  • Oplev kunst i særklasse med værker fra flere af Danmarks allerstørste kunstnere – bl. a. Michael Kvium, Christian Lemmerz og Bjørn Nørgaard på Horsens Kunstmuseum.
  • Kom med bag tremmer til en ellers lukket verden i Fængslet, og oplev bl. a. en af Danmarks mest kendte flugtkongers historie.
  • Tag på det vildeste nostalgitrip på Danmarks Industrimuseum og hør den fantastiske fortælling om industri- og velfærdssamfundets udvikling.
  •  Kom tæt på den kendte danske opdagelsesrejsende, Vitus Bering, og hans spændende rejser på Horsens Museum.Desuden får du en gratis kop kaffe/te i Café Gaslight på Danmarks Industrimuseum med, når du køber museumskortet.Husk at tjekke åbningstider på de enkelte museers hjemmeside inden dit besøg.
  • Nogle af museerne holder lukket om mandagen udenfor højsæsonen.

 

MUSEUMSKORTET KOSTER 200,00 KRONER
Gælder 7 dag . Museumskortene skal stemples og dateres.

MUSEUMSKORTET købes på et af museerne eller via netportalen.
Bemærk: Det er ikke nok at fremvise billetten på sin telefon. Der skal vises en billetudskrift fra netportalen, da besøget skal afkrydses på billetten.