fbpx

K7 – SYV DAGES KULTUR

Som en del af årets Golden Days Festival kan alle mellem 18-27 år besøge Horsens Kunstmuseum gratis i hele uge 37. 

Er du mellem 18-27 år gammel? Så kan du fra mandag d. 12. september til søndag d. 18. september 2022 få gratis adgang til mere end 160 museer og udstillingssteder over hele landet. Og er du mellem 18-25 år, kan du købe teaterbilletter på 15 teatre for kun 40 kr. (eks. billetgebyr).

Det eneste, du skal gøre, er at troppe op på museet eller udstillingsstedet og medbringe dit gratis K7 kort, der kan hentes her: tilmeld.k7k7.dk. 

 

HVORFOR HEDDER DET K7?

K står for kultur.

Og 7 står for 7 dage, uge 37 og op til 27 år.

K7 er et landsdækkende intiativ der gør de danske kulturinstitutioner mere tilgængelige for det unge publikum. K7 er en åben invitation til alle unge, der tilbyder nye kulturoplevelser og gør museums- og teaterbesøget lidt mere spontant, tilgængeligt og uforpligtende – også for dem, som ikke normalt har deres gang på museerne og teatrene.

 

VIND ÅRSKORT TIL DIG OG SYV AF DINE VENNER

Over 160 museer giver gratis adgang og 15 teatre giver rabat – hvor mange kan du nå at besøge? Er du den, der samler flest point i uge 37, vinder du syv årskort til dig og dine venner.

Museums- og teaterbesøg i København, Frederiksberg, Odense, Aarhus og Aalborg giver dig 1 point, mens besøg alle andre steder i Danmark giver dig 3 point. Årets højdespringer er Bornholms Museum (Erichsens Gård, Gaarden-Bornholms Madkulturhus og Hjorths Fabrikgiver) der giver dig 10 point!

Tag et billede eller en video på alle de museer og teatre, du besøger, og smid det på Instagram med hashtagget #7dageskultur og vælg museet, du er på, som lokation.

Du skal desuden have åben profil på Instagram, så alle de flotte billeder, du tager kan ses – og i sidste ende finde en vinder. Vinder du, kan du selv vælge hvilket et af de mere end 180 kulturinstitutioner, du ønsker dig årskort til.

Vinderen findes i uge 38 og får besked via Instagram.

Fonden Golden Days står bag konkurrencen. Kontaktinfo findes på: goldendays.dk/kontakt

K7 er støttet af Spar Nord Fonden, Københavns Kommune, CPH STAGE og Dansk Teater 300 år.