fbpx

Horsens Kuraterer del 3

Fra den lørdag den 5. november til og med søndag den 8. januar 2022.

 

Har du et yndlingsværk i Horsens Kunstmuseums samling, eller har du måske drømt om at være med til at kuratere en udstilling, så har du nu muligheden hvor vi åbner op for ansøninger til anden del af Horsens Kuraterer!  

Horsens Kuraterer er et udstillingskoncept i tre dele, hvor den første allerede åbner I juni måned. I del 1 er det museets ansatte som ikke er det faglige personale, der har fået frie rammer til at kuratere en udstilling med værker fra museets samling.  

I del 3 åbner vi op for at folk fra Horsens har mulighed for ligeledes at udvælge deres ynglingsværk til en ny udstilling, der skal åbne i november 2022, lige efter at del 2 er lukket. 

For at kunne være med til Horsens Kuraterer er det et krav at du skal bo i Horsens og have lyst til at komme op på museet og deltage i kurateringen af udstillingen til august.  

Har du lyst til at være med til Horsens Kuraterer del 3 skal du ansøge ved at skrive en mail til museumsinspektør Sofie Skau Jepsen inden den 2. september 2022. Husk at oplyse dit navn, alder, mailadresse og telefonnummer.  

Vi udvælger derefter et bredt hold af horsensianere, som skal være med til Horsens Kuraterer del3, og sender efterfølgende materiale med information om museets samling til inspiration. 

Læs mere om Horsens Kuraterer del 1 her.