fbpx

Horsens Holder

Den 16 – 19. juni 2022

“Alle kan være med til og være en del af Horsens Holder – en helt ny fire dages festuge.

Fire dage med fest i hele byen. Sådan kommer det til at se ud, når en ny fire dages festuge, Horsens Holder, finder sted for første gang midt i juni.

Ambitionen er, at Horsens Holder bliver en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor alle kan bidrage og være en del af festen, der kommer til at indeholde både koncerter, fællessang, baggårdsbio, byvandringer, børnefest, kunst, workshops, foredrag og meget, meget mere.

–  Det, Horsens Holder kan, er et samle alle vores kulturaktiviteter, vi har rundt omkring i hele kommunen og give dem plads til at lege og være med til den her fest, siger borgmester Peter Sørensen.”

Horsens Kunstmuseum er en del af Horsens Holder 2022, hvor der ugen igennem inviteres til en lang række spændende arrangementer.

Torsdag den 16. juni:

Kultursalon om FRYGT i samarbejde med Getsemane Kirke. Lokation Getsamene Kirke, kl.19-21. Læs mere her. 

Fredag den 17. juni:

Burlesque workshop med ION i samarbejde med Platform K og Kulturstationen. Lokation Kulturstationen, kl.19-21. Læs mere her. 

Lørdag den 18. juni:

Workshop med Lakserytteren i samarbejde med Horsens Bibliotek. Lokation Horsens Kunstmuseum, kl.9-11. BOOK BILLET til Workshoppen med Lakserytteren her. 

VILDSKAB – skab kunst som Frederik Næblerød i samarbejde med Kulturstationen. Lokation Kulturstationen, kl.10-15. Læs mere her. 

Horsens Kuraterer. Gå med i Horsens Kunstmuseums magasiner. Lokation Horsens Kunstmuseum, kl.13-14. Læs mere her. 

Søndag den 19. juni: 

Søndags Yoga. I samarbejde med Yogastyrelsen. Lokation ved Bjørn Nørgaards Menneskemur i Lunden. kl.10-11. Læs mere her. 

Bliv klogere på Skulpturallén i Horsens. Byvandring. Lokation Horsens midtby, kl.11-12. Læs mere her. 

VILDSKAB – skab kunst som Frederik Næblerød i samarbejde med Kulturstationen. Lokation Kulturstationen, kl.10-15. Læs mere her. 

Croquis – kom og tegn. I samarbejde med Platform K. Lokation Platform K, kl.11-12. Læs mere her. 

Street Art Byvandring. I samarbejde med MÆRK BYEN. Lokation Horsens midtby, kl.13-14. Læs mere her.