.

Gordons Gæstebud

Hos Gordons Gæstebud brænder vi for det, vi gør. Vi sætter en ære i at producere alt fra bunden af gode, økologiske råvarer, hvilket bl.a. har udmøntet sig i, at vi er blevet tildelt det økologiske guldmærke.
Vores menu tager udgangspunkt i årstidens råvarer, og vi samarbejder med mange lokale leverandører, bl.a. Troldgaarden og Tolstrup Æbler.
Caféens store, lyse lokaler indbyder til ro og fordybelse. Her kan man mødes over en kop kaffe eller en god frokost med udsigt over Lunden. Det er også muligt at booke caféen til selskaber og arrangementer.
På vores frokostkort har vi altid sandwich, salater og tapas. Derudover har vi jævnligt tavleretter baseret på sæsonråvarer. Der serveres frokost fra kl. 11-15.
Læs mere om caféen på facebook

Frokostkort

Sandwich med langtidstilberedt gris fra Troldgaarden,

karljohan-mayo, syltede sennepskorn og kålsalat                 

110,-

 

Confiteret kyllingeoverlår fra Gothenborg med grov rodfrugtmos,

råsyltede tyttebær og timianskysauce                                  

135,-

 

Blomkålssuppe med urteolie og knas, brød og smør                

85,-

 

Stegte sild i lage med æbler i peberrodscreme og hjemmebagt rugbrød      

95,-

 

Tapastallerken med charcuteri fra Troldgaarden og økologiske oste   

130,-

 

Se tavlen i caféen for øvrige sæsonretter.

Dagens kage: se tavlen eller spørg personalet

Selskaber

Hos Gordons Gæstebud giver vi dig mulighed for at holde dit arrangement i helt unikke rammer, omgivet af kunst og med udsigt over Caroline Amalielund.

I nedenstående menuforslag kan du se noget af det, vi kan tilbyde. Vores koncept bygger primært på danske sæsonråvarer, og det kan derfor blive nødvendigt at tilpasse menuerne, så de passer til årstidens udvalg af råvarer.
Vores forretter og desserter vil som oftest være tallerkenanrettet, mens hovedretterne vil blive serveret som deleretter anrettet til 3-5 personer.

Da caféen er en integreret del af Horsens Kunstmuseum, har vi desværre ikke mulighed for at afholde større selskaber i museets åbningstid. Vi kan derfor ikke tilbyde at afholde barnedåb, konfirmation o.l. hos os.

Kontakt os gerne for at høre om mulighederne for afholdelse af receptioner, konferencer eller mindre selskaber i dagtimerne.

Hent vores selskabsmenukort HER

Tlf.: 28708720
mail: machaigordon@gmail.com

Gordons Gæstebud tallerken