fbpx

Byens nye gavle – byvandringer

Horsens Kunstmuseum og MÆRK BYEN inviterer til byvandringer rundt til byens nye gasværker, samt udvalgte skulpturer i Horsens midtby.

Street Art Horsens er organiseret af Horsens Kommune i samarbejde med Galleri Grisk, som tidligere har stået bag en lang række kunstudsmykninger rundt i Danmark samt Street Art Festival til bl.a. Aarhus Festuge. Street Art Horsens er udviklet i samarbejde med Horsens Kunstmuseum og Horsens Museum.

Street Art Horsens er del af Horsens Kommunes områdefornyelse i Horsens midtby, som løber fra 2017 til 2021. Områdefornyelsen har bl.a. fokus på at istandsætte bygninger og bygningsfacader, skabe grønne byrum og nyt gågademiljø i midtbyen. Områdefornyelsen er støttet af Transport-, Bygnings- og Bolig Ministeriet.

 

Byvandringerne finder sted:

Mandag den 20. maj kl. 17.00

Mødested: Sønderbrogade 18

Vært: museumsinspektør Julie Horne Møller, Horsens Kunstmuseum.

Byvandringen forventes at vare ca. 60 minutter og henvender sig til alle der er nysgerrige efter at vide mere omkring området og Street Art projektet. Vær opmærksom på at man skal gå imellem de forskellige adresser.

 

Gavlmalerierne er skabt i samarbejde med Horsens Kommune, Byarkivet, Horsens Kunstmuseum og Galleri Grisk. Varighed ca. 60 minutter. Byvandringerne er gratis og skabt i samarbejde med MÆRK BYEN .