Handelsbetingelserplysninger

Juridisk navn: Horsens Kommune – Horsens Kunstmuseum

CVR-nr.: 29189889

Adresse: Horsens Kommune Rådhustorvet 4 8700 Horsens

Fysisk adresse: Horsens Kunstmuseum Carolinelundsvej 2 8700 Horsens

EAN: 5798 0061 81 872

E-mail adresse: musbutik@horsens.dk

Telefonnummer:76292370

 

Betaling

Der kan betales med Mobilepay, Dankort og VISA dankort i museumsbutikken.

Der kan ikke betales med VISA som IKKE er et VISA dankort – heller ikke via Mobilepay

Der kan IKKE betales med mastercard, debit – eller electron-kort.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Virksomheder og institutioner kan kontakte museumsbutikken på musbutik@horsens.dk eller 76292374 og aftale handel via fakturering.

It is possible for companies outside of Denmark to order items, but payment (bank transferral) will have to be made in advance – please contact musbutik@horsens.dk


 

 Levering

Der sendes som udgangspunkt som GLS til pakkeshop – vi vælger altid den pakkeshop som er tættest på den oplyste bopæl.

Er der ønske om “levering til døren” skal vi kontaktes INDEN købet gennemføres.

Ordren sendes som oftest samme dag som den behandles og beløbet trækkes købes kort.

Der tages forbehold for ferie, helligedage osv. som kan påvirke behandlingstiden.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende mail til musbutik@horsens.dk eller ringe til 76292370

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

SÆRLIGT I FORHOLD TIL BILLETTER:

Billetter refunderes ikke med mindre arrangementet aflyses.

Vi bestræber os på at være imødekommende overfor at  udstede “tilgodebevis” på en tilsvarende billet til et senere arrangement af samme værdi, hvis noget uforudset skulle opstå.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Horsens Kunstmuseum

Carolinelundsvej 2

8700 Horsens

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Horsens Kunstmuseum Carolinelundsvej 2 8700 Horsens

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Horsens Kunstmuseum

Carolinelundsvej 2

8700 Horsens

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Som registreret hos Horsens Kunstmuseum har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: musbutik@horsens.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til musbutik@horsens.dk eller tlf. 76292370).

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 04/05/2022