Workshop ved Phuc Van Dang (porcelænsmaling)

Horsens Kunstmuseum inviterer i efteråret 2020 til  workshops med den lokale grafiker og kunstner Phuc Van Dang.

Lørdag den 24. oktober kl.11.00 – 14.00

Køb din billet HER

Den enkelte workshop varer 3 timer og prisen er 200,- kr. inkl. entré til museet og nogle materialer.

Design dit eget porcelæn – For begyndere og øvede.

Du laver dit eget design, på en nem og overskuelig måde. Der vil blive arbejdet med transfer teknik på porcelæn, hvor der skæres eller klippes i transfer folie, som overføres og senere fastbrændes til porcelænet.

Medbring dit eget porcelæn. Det må ikke være keramik eller fajance.

Hvis du har spørgsmål til materialer, kontakt venligst pvd@phucvandang.com.

Der er max 15 billetter til dette arrangement.

Det betyder meget for os at vi følger de gælden restriktioner ifb med Covid19 og vi skal vide hvor mange der kommer på forhånd, så vi kan sikre der er plads og gjort afstand til alle.

Du bedes derfor som gæst, gå ind på nedenstående link og booke billet til datoen – bemærk at der betales entré på dagen.