fbpx

Workshop med PhoebeNewYork i KUBEN

Kom og vær med til at skabe dit helt eget collage kunstværk når PhoebeNewYork indtager KUBEN i juli måned. 

Skab dit eget alter ego, udvælg dit eget statement og vær med til at udbrede kunsten i byrummet! 

Det er alt sammen noget af det du kan være med til når vi i juli måned blænder op for et kreativt samarbejde mellem Mærk Byen og Horsens Kunstmuseum. 

Fra uge 27 til og med uge 30 kan du hver tirsdag og torsdag mellem kl. 10.00 – 12.00 deltage i en åben kreativ collage workshop i KUBEN i søndergade Horsens, med udgangspunkt i den amerikanske street art kunstner PhoebeNewYorks forunderlige univers. 

Hver dag vil du kunne komme ned i KUBEN på Søndergade i Horsens og opleve PhoebeNewYorks egen mini udstilling, som er en optakt til særudstillingen i august måned på Horsens Kunstmuseum. Her vil du eksempelvis kunne skabe dine egne collage værker, dit eget alter ego eller din egen lille street art sky med et statement som du har udvalgt, og som du efterfølgende kan opsætte i Caroline Amalielunden foran Horsens Kunstmuseum, og dermed være med til at sprede kunsten ud i byrummet – ligesom en rigtig street art kunstner. 

 

Program: Nogle dage vil workshoppen være målrettet en anbefalet aldersgruppe, så du kan planlægge dit besøg herefter. Se hvilke dage herunder: 

Uge 27: 

Tirsdag d. 6: 4-7 årige

Torsdag d. 8: Alle aldre

Uge 28: 

Tirsdag d. 13: 8-11 årige

Torsdag d. 15: Alle aldre

Uge 29: 

Tirsdag d. 20: 12-15 årige

Torsdag d. 22: Alle aldre

Uge 30: 

Tirsdag d. 27: 16-19 årige

Torsdag d. 29: Alle aldre

 

Praktisk information: Workshoppen er for alle aldre og det er gratis at deltage. Workshoppen afholdes af kunsthistoriker Alberte Edberg Behncke. Børn under 10 år bedes venligst være i selvskab med en voksen.

Sted: KUBEN, søndergade i Horsens.

For yderligere information kontakt da venligst museumsinspektør Sofie Skau Jepsen på: assj@horsens.dk.

Fotos: PhoebeNewYork