Sommerudstilling 2020

Årets sommerudstilling 2020 ser betydeligt anderledes ud end planlagt i begyndelsen af året. Planmæssigt skulle museet netop nu være fyldt med en soloudstilling af den New York baserede street art kunstner Phoebe New York. Denne er på grund af COVID19 udsat til 2021 og museet præsenterer derfor et stort udvalg af samlingens mange kunstnere.

Sommerophængningen er en blanding mellem enkelt præsentationer af en række af samlingens kunstnere og gruppeophængninger. Her er det muligt at opleve værker af Erik A. Frandsen, Peter Bonde, Troels Wörsel, Nina Sten-Knudsen, Tove Storch, Camilla Thorup, Tina Maria Kofoed, Anne Marie Ploug, Cathrine Raben Davidsen, Michael Kvium, Rose Eken, Ib Brasse, Nina Nowak, Martin Erik AndersenTina Maria Nielsen og Lars Nørgård.

Derudover er det muligt at opleve en ophængning af en række af museets nyerhvervelser, som præsenteres som en gruppeophængning med det fælles afsæt at de er erhvervet ind i samlingen indenfor de seneste 5 år. Her er det muligt at opleve værker af kunstnerne: Emil Westman Hertz, Nick Theobald, Christian Lemmerz, Lea Guldditte Hestelund, Christine Overvad Hansen og Nanna Abell.

Det er muligt at læse mere om den aktuelle sommerudstilling her.

Derudover er det muligt at downloade titlerne til Nina Sten-Knudsens udstillingsprojekt ‘Love, Fear and Evil’ her.

Årets sommerophængning er at opleve frem til og med søndag den 13. september 2020.

Erik A Frandsen. Haiti