fbpx

Aktiviteter for hele familien på Horsens kunstmuseum

Horsens Kunstmuseum inviterer børn, unge og deres voksne til en række aktiviteter rundt på museet. Aktiviteterne finder sted i museets almindelige åbningstid og er gratis efter betalt entré(børn og unge op til 18 år har gratis entré til Horsens Kunstmuseum).

 

Maskeworkshop for alle 

Horsens Kunstmuseum inviterer  til en gratis maskeworkshop for hele familien. I workshoppen er det muligt at lave dine egne masker inspireret af nogle af museets kunstværker. Her får du mulighed for at lave dine helt egne masker med farvet papir, fjer, pailletter og meget mere. Maskerne udleveres i museets skranke.

Workshoppen er gratis efter betalt entre. Børn og unge under 18 år har gratis entré til Horsens Kunstmuseum.

 

Find mig – aktivitet for hele familen på Horsens Kunstmuseum

Horsens Kunstmuseum inviterer børn og deres familier til at gå på ansigt jagt rundt i museets aktuelle udstillinger. En række ansigter har tilsyneladende forladt en del af museet kunstværker. Find alle de manglende ansigter rundt i museets udstillinger, og skriv ned hvilke værker som du kan matche med de manglende ansigter. Hvis man finder alle de manglende ansigter får du udleveret en slikkepind i museets skranke. Det er muligt at downloade ansigtsjagten her.

Ansigtsjagten er gratis efter betalt entre. Børn og unge under 18 år har gratis entré til Horsens Kunstmuseum