fbpx

Skattejagten Horsens Rundt

Hvor mange vinduer har vandtårnet fra 1913? Hvem har tegnet Horsens Museum? Hvor sjov er den nye legeplads ved Industrimuseet? Tag med på skattejagt og oplev byen på en helt ny måde! Det er en hyggelig og aktiv oplevelse for hele familien, og de mindste kan nemt lokkes med udsigten til en medalje om halsen og en tur i byens nye, sjove legeplads.

Splitte mine bramsejl! Om lidt kan du komme rundt til nogle af de mest interessante steder i Horsens centrum, mens de eventyrlystne og små-utålmodige bliver udfordret med opgaver og spørgsmål i jagten på den eftertragtede Horsens-guldmedalje.

Først skal du have et skattekort! Jeg deler selvfølgelig gerne mit eneste eksemplar med dig, så du selv kan printe, men du kan også hente et gratis kort hos Industrimuseet, hvor jagten starter! Der ligger i øvrigt en stor, lækker parkeringsplads lige ved siden af, hvis du ankommer i den firhjulede.

Og tag dig i agt – turen er 6 km lang, og du kommer til at udfordre både ben og hjerne, når du sammen med din familie skal løse spændende opgaver. I en by formet af fortiden pibler historierne frem fra byens hemmelige kroge.

Skattekortet hjælper dig til at kigge lidt grundigere efter og opdage byens hemmeligheder. Så bliver en gåtur pludselig til et eventyr.

Hvordan er det liige skattejagten fungerer?

Følg disse enkle trin og få medaljen:

  1. Tag et gratis eksemplar af skattekortet hos Industrimuseet (eller print selv hjemmefra)
  2. Find alle punkterne på skattekortet, og løs opgaverne
  3. Aflevér skattekortet hos de flinke mennesker hos Horsens Kunstmuseum
  4. Få den speciallavede medalje med hjem, som et bevis på din bedrift: #jeggikhorsensrundt

Læs mere om den aktuelle skattejagt her.

Rigtig god tur!