fbpx

Scene+Billedkunst (Voks skoV)

På Horsens Kunstmuseum kan I opleve teater, der arbejder i feltet mellem scenekunst og billedkunst. De to kunstnere bag denne forestillinger er performer og scenograf Seimi Nørregaard med ”Arbejd arbejd” og billedkunstner Marika Seidler med ”Voks skov”. Det er forestillinger, der lægger vægt på det sanselige og visuelle, og hvor publikum selv er aktivt medvirkende. I kan også deltage i et kreativt-værksted tilrettelagt af Billedskolen Horsens.

Forestillingen ’Voks skoV for de mindste’ tager børnene med ud på en mindre vandringsrute i parken omkring Horsens Kunstmuseum. Børnene kommer på en rejse med alle deres sanser i naturen sammen med et levende træ. Hvilken slags træ vil du være? Hvad vokser du af? Er du god til at slå rødder? Og meget mere spørger Træet alle børnene om.

Børnene møder Egerndamen med hendes egernvenner og Fortælleren, der viser et dukkespil om, hvordan insekterne hjælper træerne. Børnene hjælper træerne med at gro, og til sidst finder de svampestien, som leder dem alle tilbage til start.

Forestillingen er et vandringsforløb med leg, aktiviteter og dukkespil.

Marika Seidler, som er kvinden bag Seidlers Sensorium, arbejder både med video og performance. Naturen og vores måde at sanse naturen sammen er omdrejningspunktet i hendes forestilling.

”…Og her skaber performerne sammenhold, lyttende ører og nye forståelser i den måde, hvorpå de lader børnene samarbejde og komme i kropslig kontakt med naturen”, Kirsten Dahl, Teateravisen.

Sted: Caroline Amalie Lund ved Horsens Kunstmuseum, Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens
Tidspunkt: Lørdag den 8. maj kl. 10.00 og kl. 11.00
Alder: For de 4-6 årige
Varighed: 60 min

Læs mere om alle arrangementerne og bestil jeres billetter her. 

Alle arrangementer er gratis og overholder naturligvis forsamlingsforbud og andre gældende restriktioner.

Billetbestilling er nødvendig og adgang til Horsens Kunstmuseum (indendørs) kræver coronapas for alle gæster over 15 år.