Scene+Billedkunst (Tag med på job i en sweatshop)

På Horsens Kunstmuseum kan I opleve teater, der arbejder i feltet mellem scenekunst og billedkunst. De to kunstnere bag denne lørdags forestillinger er performer og scenograf Seimi Nørregaard med ”Arbejd arbejd” og billedkunstner Marika Seidler med ”Voks skov”. Det er forestillinger, der lægger vægt på det sanselige og visuelle, og hvor publikum selv er aktivt medvirkende. I kan også deltage i et kreativt-værksted tilrettelagt af Billedskolen Horsens.

Tag med på job i en sweatshop.

Du kommer ind i en lille systue – en sweatshop i et baglokale. Du bliver sat i arbejde bag symaskinen mellem bjerge af stof. I arbejder i skiftehold, mens din kollega ånder dig i nakken. Fold og sy. Fold og sy. Spændingen på maskinen skal stilles, formularer skal udfyldes, arbejdslederen dirigerer. I sover på skift, produktionen stopper aldrig.

’Arbejd Arbejd’ er et visuelt værk om arbejde. Om vigtigt arbejde, om rigtigt arbejde, om ufaglært arbejde, om dårligt arbejde, om frivilligt arbejde, om slaver, om arbejdsglæde, om arbejdslede.

Seimi Nørregaard beskriver selv sit arbejde som rummelige digte, hvor publikum er omgivet af installationen og inviteres med ind i værket.

Nørregaards tekster er dårende smukke og intellektuelt skarpe, hendes rum billedskabende – og måske et kærkomment frirum at synke ned i”, Teater1

Sted: Horsens Kunstmuseum, Gl. afdeling på 1. sal, Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens
Tidspunkt: Lørdag den 8. maj kl. 12.00
Alder: Fra 8 år
Varighed: 60 min

Alle arrangementer er gratis og overholder naturligvis forsamlingsforbud og andre gældende restriktioner.

Billetbestilling er nødvendig og adgang til Horsens Kunstmuseum (indendørs) kræver coronapas for alle gæster over 15 år.

Billetbestilling her.