Nytårskur den 11. januar 2020

Horsens Kunstmuseum inviterer til nytårskur lørdag den 11. januar 2020 kl. 14.00 – 16.00

Kom og vær med til at fejre det forgangne år og se frem mod et spændende nyt år, når Horsens Kunstmuseum inviterer til nytårskur. I forbindelse med nytårskuren skaber Lilibeth Cuenca Rasmussen performancen ’Dragedukke’, som er en del af hendes aktuelle soloudstilling ’Lilibeth Cuenca Rasmussen. Herfra hvor vi står.’

På Horsens Kunstmuseum ser vi tilbage på et fantastisk udstillingssår i 2019, der har budt på anderledes udstillinger, nyskabende arrangementer og særdeles mange nyerhvervelser til samlingen. Ligeledes ser vi frem mod 2020 som byder på spændende udstillinger med blandt andre Lærke Lauta og den New York baserede street art kunstner Phoebe New York, aktiviteter på såvel museet som i byrummet og meget mere.
I forbindelse med nytårskuren vil Horsens Kunstmuseum være vært for et glas bobler og kransekage.

Arrangementet er gratis og åbent for alle interesserede.