Lad os tale om hvad vi ser

Horsens Kunstmuseum udbyder først offentlige VTS samtaler igen i begyndelsen af 2020. Øvrige VTS samtaler kan bookes på mail: avd@horsens.dk

Horsens Kunstmuseum inviterer alle interesserede til VTS samtaler i samarbejde med kunstformidler og facilitator Anne Østergaard Olesen.

Hvad er en VTS samtale?

I en VTS samtale er det beskueren, der er på banen. Der er ingen forkerte svar og observationer – facilitatoren forholder sig neutral, og fungerer som en ordstyrer, der parafraserer og samler op på det, der bliver sagt. Det er et trygt rum, hvor man ikke kan sige noget forkert. Her bliver man hørt og anerkendt.

Arrangementet er gratis at deltage i efter betalt entré og påbegyndes ved museets skranke. Lad os tale om hvad vi ser henvender sig til alle der har lyst til at blive klogere på samtidskunsten og museets aktuelle udstillinger.

Læs mere om arrangementet her.