fbpx

Frederik Næblerød inspireret workshop

Fra 1. juli til og med den 31. august 2022

 

Udfold dine kreative evner i vores Frederik Næblerød inspirerede workshop på Horsens Kunstmuseum hen over sommeren.

Frederik Næblerøds kunst er vild, fantasifuld og farverig. Efter at du har set udstillingen TIME TO MOVE af kunstneren, kan du gå ned til workshoppen og selv være med til at skabe dine egne billeder spækket med farver og liv. Kun fantasien sætter grænser! 

Praktisk information: workshoppen er gratis for alle efter betalt entré til museet. Workshoppen er ubemandet, og man skal derfor selv tænke kreativt og sætte sig selv i gang. Anbefalet alder er fra 5 år og opefter, men yngre kan også være med hvis en voksen er tilstede. Workshoppen er placeret i Billedskolens lokaler, og er tilgængelig i hele museets åbningstid fra 10 – 16 alle dage. 

 

Fællesværk skabt under Horsens Holder: 

Kulturstationen og Horsens Kunstmuseum samarbejdede under Horsens Holder hvor vi inviterede alle børnefamilier til at være medskabende af et stort fællesværk inspireret af Frederik Næblerøds aktuelle udstilling TIME TO MOVE på Horsens Kunstmuseum.

Fællesværket kan opleves på Horsens Kunstmuseum i Billedskolens lokaler fra d. 1 juli til og med d. 31. august 2022. 

Billeder skabt under Horsens Holder til Frederik Næblerød workshoppen i dagene d. 18-19 juni kan afhentes på Horsens Kunstmuseum fra d. 1 juli og indtil d. 31. august. 

 

Workshoppen er skabt af de kreative kræfter på Kulturstationen, Horsens. 

 

Billede: Frederik Næblerød, Balloons (different moods), 2020.