Genåbning tirsdag den 26. maj kl.11.00

Horsens Kunstmuseum genåbner for publikum igen tirsdag den 26. maj kl.11.00 og vi glæder os. I forbindelse med genåbningen følger museet naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer for genåbning.

I forbindelse med nedlukningen af Horsens Kunstmuseum i forbindelse med COVID19 har museet skruet op for formidlingen via museets primære sociale kanaler Facebook og Instagram. Her er det dagligt muligt at opleve dele af samlingen som præsenteres i form af tekst, billeder og video. Derudover er det her på hjemmesiden muligt at dykke ned i samlingen, hvor der er udvidede programpunkter om kunstnerne: Michael Kvium, Erik A. Frandsen, Ib Braase og Bjørn Nørgaard.

Ligesom det under programpunktet nyerhvervelser er muligt at følge alle de nye erhvervelser som museet har udvidet samlingen med siden 2013. Disse kan opleves her. 

Er man nysgerrig efter at komme med bag kulissen og se nærmere på noget af det daglige arbejde der forsat finder sted – så er det muligt at gå med museets inspektør Julie Horne Møller ned i museets depot for at se nærmere på den kommende udstilling med Phoebe New York. Videoen kan opleves her.