Drink & Draw (11. marts kl. 17-22)

Kom til et brag af en aften for tegneglade voksne på Horsens Kunstmuseum!

Arrangementet har fokus på glæden ved tegning og visualisering. Det er målrettet dig, som arbejder i den kreative branche eller er ved at uddanne dig til et job i branchen — men du er også meget velkommen, hvis du bare elsker at være kreativ i din fritid.

Der vil være rig mulighed for at overvære inspirerende talks med Snapchat-tegneren Lakserytteren og arkitekten Mikkel Frost — og du kan selvfølgelig også gå på opdagelse ved de forskellige workshop-stationer. Aftenen byder på udfordrende opgaver inden for stort set alle genrer i tegning, illustration, design og arkitektur, men der er naturligvis også plads til fri tegneleg i Horsens Kunstmuseums hyggelige rammer.

Praktisk information:

Vi sørger for alle tegneredskaber.

Medbring blot dig selv og måske en ven, veninde eller kollega.

Mad og drikke må ikke medbringes, men der kan selvfølgelig købes forskellige lækkerier i museets café – Gordons Gæstebud. Der serveres ikke alkohol til unge under 18 år.

Aldersgruppe: 16+

Tilmelding via Drink & Draw-begivenheden på Facebook