fbpx

Det sker på Horsens Kunstmuseum (under nedlukningen)

Horsens Kunstmuseum holder desværre stadig lukket, og derfor kan de aktuelle særudstillinger på museet ikke opleves lige nu.

Derfor har vi valgt at udgive katalogteksterne, som blev udgivet i forbindelse med de to aktuelle særudstillinger ‘Christian Lemmerz & Norbert Tadeusz’ og ‘Lars Nørgård – Horsens Kunstmuseums samling’.

Læs katalogteksten til ‘Christian Lemmerz & Norbert Tadeusz’ her.

Læs katalogteksten til ‘Lars Nørgård – Horsens Kunstmuseums samling’ her.

Og selvom udstillingerne inden for ikke kan opleves er der heldigvis masser af spændende kunstværker at opleve uden for i parken foran museet.

Du kan eksempelvis se Hesselholdt & Mejlvangs installation ’Native, Exotic, Normal / Circle of Flags’ fra 2016.

Læs mere om installationen  ’Native, Exotic, Normal / Circle of Flags’ her.

Og du kan ligeledes opleve de syv store bronzerelieffer ‘Grab I-VII’ skabt af Christian Lemmerz i 2009, som hænger på museets ydermur.

Læs mere om værket ‘Grab I-VII’ her.

I mellemtiden er vi i fuld gang med at planlægge de kommende udstillinger på Horsens Kunstmuseum til når vi åbner op igen. Læs mere under punktet ‘Kommende udstillinger’ her på siden eller følg med på museet Instagram og Facebook for at få et indblik i de mange spændende udstillinger som du kan glæde dig til i 2021.

På både Facebook og Instagram kan du eksempelvis opleve ‘Aftenåbent på museet’, som foregår online indtil museet åbner igen. Her kan du den første tirsdag i hver måned opleve spændende events og forskellige tiltag. Den næste ‘Aftenåbent på museet – Online’ bliver afholdt tirsdag den 2. marts med en virtuel Mogens Zieler tegneaften  med introduktion og vejledning af Karina Bækkelund. Følg med på Facebook og Instagram for løbende opdateringer omkring eventet.

Museets shop er ligeledes stadig åben for online bestillinger, dog er leveringstiden forlænget. Se det store udvalg af bøger, plakater m.m. her.