Byvandring

Byvandring – byens historie og de nye Street art værker i midtbyen
Onsdag den 14. oktober, kl. 13.00

Onsdag den 14. oktober går kunsten og kulturhistorien hånd i hånd, når Horsens Kunstmuseum og Horsens Museum inviterer til fælles byvandring i Horsens. Byen er fuld af fantastisk, fascinerende og farverig Street art. På denne vandring går museumsinspektører Julie Horne Møller og Christina Louise Sørensen rundt til en del af byens offentlige kunstværker og tager gadekunsten under kærlig behandling. Der vil blive fortalt om de kulturhistoriske spor, som netop findes på disse steder i byen, og hvordan kunsten spiller sammen med Horsens historien og de omgivelser, den er placeret i.

Siden 2013 har Horsens Kunstmuseum sammen med Horsens Kommune MÆRK BYEN inviteret både lokale, nationale og internationale kunstnere til at udsmykke en række gavle i midtbyen. I sensommeren etableredes to nye værker i Horsens. Disse er skabet af Lise Vestergaard og Jacoba Niepoort. Til dagens byvandring vil disse og andre værker blive præsenteret.

På grund af Covid-19, er der en begrænsning på 25 personer til dette arrangement.

  • Rundvisning ved museumsinspektører Julie Horne Møller, Horsens Kunstmuseum og Christina Louise Sørensen, Horsens Museum
  • Mødested: Søndergade 47, 8700 Horsens, ved Michael Kviums ‘Double Blind’ skulptur.
  • Pris: Gratis – men tilmelding på telefon 76 29 23 50 forud for arrangementet er nødvendig
  • Varighed: omkring 1 time