fbpx

Barselscafé – Efterårsholdet er fuldt booket

Tag din baby med til barselscafé på Horsens Kunstmuseum, når vi sammen med Maria Korsholm Larsen fra IVRIG inviterer forældre på barsel til hyggelige, musikalske formiddage på museet. 

Maria laver babyrytmik, hvor alle kan være med. Med nærvær, sang og bløde rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk oplevelse, hvor babys sanser stimuleres og du som forælder skaber meningsfuld kontakt til barnet. Du får samtidig fif og ideer til, hvordan du kan synge og bevæge dig med baby derhjemme. 

Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med – kun at man har lyst til at give sit barn en dejlig musikalsk oplevelse og være med i et fællesskab med andre forældre på barsel. 

Maria er musiker, pædagog og mor til fire, og hun har stor erfaring med at lave musikforløb for børn og forældre. Ud over at lave musik og babyrytmik, står hun til rådighed for en snak om forældreskabet og de udfordringer, der følger med. 

Barselscaféen er en fantastisk måde for nybagte forældre at opleve Horsens Kunstmuseums inspirerende omgivelser på en ny og anderledes måde.

 

EFTERÅRSHOLDET ER NU FULDT BOOKET. 

Barselscaféen afholdes kl. 10 – 12 følgende dage i efteråret: 

August: Tirsdag den 9. august & tirsdag den 23. august 

September: Tirsdag den 6. september & tirsdag den 20. september 

Oktober: Tirsdag den 4. oktober & tirsdag den 25. oktober (efterårsferien i uge 42 er undtaget, derfor ligger sidste barselscafé i uge 43) 

Praktisk information: Varighed ca. 2. timer med pauser undervejs. Barselscaféen er gratis, men kræver tilmelding til hele forløbet på i alt 6 arrangementer senest fredag den 5. august gennem museets hjemmeside. Deltagerbegrænsning på 12 forældre og deres baby(er). 

Billede: Maria Korsholm Larsen.