Bare Kvium – samarbejde med Sydbyens skoler

Udstillingssamarbejdet er tilgængeligt fra fredag den 7. februar og frem til og med søndag den 22. marts.

Elevsamarbejde med Sydbyens skoler i valgfaget: Art & design

Horsens Kunstmuseum præsenterer netop nu udstillingen ’Bare Kvium’ skabt af 49 elever fra skolerne: Højvangsskolen, Bankagerskolen og Dagnæsskolen i forbindelse med valgfaget Art & Design. Værkerne har tidligere været vist på Højvangsskolen. Projektet kan opleves nu på Horsens Kunstmuseum frem til og med søndag den 22. marts.

Eleverne, som går i 8. klasse, har i tre måneder været på opdagelse i Michael Kviums opsigtsvækkende og på mange måder tankevækkende univers. Arbejdet har blandt andet budt på et indgående studie af citronen som symbol udtrykt i blyant, akvarel, oliekridt og akrylmaling

De har skabt parafraser over Michael Kviums kunstneriske univers på nye og overraskende måder. Derudover har eleverne levendegjort skikkelser og skulpturer i ler. I forbindelse med arbejdet med projektet har eleverne flere gange besøgt Horsens Kunstmuseum, for at være helt tæt på en række af Michael Kviums værker.

Undervisere på valgholdet: Maria Schmidt & Maragrethe Næsted Nielsen.

Det er muligt at læse mere om udstillingen her.