fbpx

Aftenåbent på Horsens Kunstmuseum 2021

I 2021 kan du komme med til aftenåbent på Horsens Kunstmuseum den første tirsdag i hver måned indtil kl. 21.00.

Her kan man, udover at opleve kunsten i de sene aftentimer, opleve mange forskellige arrangementer, kreative workshops og specielle omvisninger eller introduktioner, som kan være med til at give en lidt anderledes kunstoplevelse end normalt. 

Som noget nyt afholder Horsens Kunstmuseum, Horsens Museum og Industrimuseet seks aftenåbninger sammen, hvor du på disse aftener (med fællesbillet) frit kan gå mellem de tre museer og opleve alt lige fra kunst, kulturhistorie til industriens historie gemmen udvalgte og særlige temaer. 

 

Kunsten i byrummet: Street Art 

Tirsdag den 3. august  kl. 19.00 

v/ Museumsinspektør Julie Horne Møller 

Hent din gratis billet HER

Vi dykker ned i historien, kulturen og stilen street art som optakt til den kommende særudstilling med den amerikanske street art kunstner Phoebe New York. 

 

Kroppen: Croquis 

Tirsdag den 7. september kl. 19.00

v/ kunstnere Mette Holtet Skov og Karina Bækkelund 

Vær med når vi udforsker den franske tegnestil croquis. Croquis kan udformes på mange forskellige måder, og derfor har vi allieret os med kunstere Mette Holtet Skov, der er aftens model, og Karina Bækkelund, der vil guide dig igennem aftens kreative opgave. 

 

Hændernes arbejde: Broderikreds 

Tirsdag den 5. oktober kl. 17.00

v/ kunstner Mette Holtet Skov

Broderi er en dekorativ syning på eks. tekstil, papir eller skind og har de seneste år fået en renæssance som kunstnerisk håndværk. Vær med når kunstner Mette Holtet Skov introducerer til broderi på papir. 

 

Rejsen: Livets rejse – Emil Westman Hertz 

Tirsdag den 2. november kl. 18.00

v/ Museumsinspektør Julie Horne Møller 

Museet har de seneste år udbygget samlingen med værker af Emil Westman Hertz og i den forbindelse vil en ny publikation over samlingen blive præsenteret samtidig med at vi dykker ned i kunstnerens virke og livshistorie. 

 

Kreativ med kunsten: Kunst & juleklip  

Tirsdag den 7. december kl. 19.00

v/ Museumsinspektør Sofie Skau Jepsen m.fl. 

Vi blænder op for en rigtig julehygge aften til årets sidste aftenåben på museet, hvor du kan klippe og klistre til den helt store guldmedalje.

 

Der tages forbehold for løbende ændringer i programmet. 

Foto: Phoebe New York