Aftenåben i juli og august

GRATIS ENTRE TIL HORSENS KUNSTMUSEUM FRA KL. 16 – 21

Torsdag den 7. juli

Med introduktion til de aktuelle udstillinger på museet ved museumsinspektør Sofie Skau Jepsen kl. 19.00.

Start sommerferien, eller kom forbi efter arbejde, og oplev alle de mange spændende kunstudstillinger på Horsens Kunstmuseum, når vi har gratis entré til museet torsdag d. 7. juli fra kl. 16.00 – 21.00. Café E holder ligeledes åbent, og er klar til at byde på kaffe, kage eller aftensmad inden du kan deltage i en gratis introduktion til de aktuelle udstillinger på Horsens Kunstmuseum netop nu.

Praktisk information: Omvisningen er gratis og kræver ikke tilmelding på forhånd.

GRATIS ENTRE TIL HORSENS KUNSTMUSEUM FRA KL. 16 – 21

Torsdag den 4. august

Kom forbi til aftenåben i sommerferien og oplev alle de mange spændende kunstudstillinger eller tag hele familien med og udfold dine kreative evner i vores Frederik Næblerød inspirerede workshop på Horsens Kunstmuseum, når vi har gratis entré til museet torsdag d. 7. juli fra kl. 16.00 – 21.00. Café E holder ligeledes åbent, og er klar til at byde på kaffe, kage eller lækker aftensmad hele aften.