fbpx

Aftenåben 2022

I hele 2022 holder vi aftenåbent på Horsens Kunstmuseum den første torsdag i hver måned helt indtil kl. 21.00. Der er gratis entré til museets aftenåbninger fra kl. 16 – 21. 

 

Broderikreds 

Torsdag den 6. oktober kl. 16.00 – 20.00 

Ved kunstner Mette Holtet Skov 

Broderi er en dekorativ syning på f.eks. tekstil, papir eller skind og har de seneste år fået en renæssance som kunstnerisk håndværk. Vær med, når kunstner Mette Holtet Skov introducerer til broderi på papir. 

Praktisk information: Maks. 12 deltagere. Arrangementet koster 100 kr. per deltager, prisen er inklusiv materialer samt en kop kaffe og kage i museets Café Ella. 

KØB BILLET HER

 

GRATIS ENTRE TIL HORSENS KUNSTMUSEUM FRA KL. 16 – 21

 

//

 

Kunst & mad

Torsdag den 3. november kl. 17.30 – 19.00 

Inden en spændende artist talk senere på aften kan du starte aften ud med en halv times introduktion til de aktuelle udstillinger ved kunstformidler Anna Pilgaard inden en lækker middag i museets Café Ella. 

Aftens menu: Braiseret gris med knuste kartofler og lækkert grønt. 

Pris: 175 kr. per person eksklusiv drikkevarer. 

Køb din billet her.

 

Artist talk med kunstner Gudrun Hasle 

Torsdag den 3. november kl. 19.00 på Horsens Kunstmuseum 

Gudrun Hasle er netop nu udstillingsaktuel på Horsens Kunstmuseum med en samlingsophængning, der fremviser hele museets samling af kunstnerens værker. Torsdag den 3. november kan du deltage i en artist talk med kunstneren, og få et større indblik i kunstnerens univers og de værker som findes i museets samling.

Gudrun Hasle er en af de unge eksperimenterende kunstnere der i disse år står stærkere og stærkere på den danske kunstscene, og hun viser med sine værker et ærligt billede af nogle af de samfunds-tabuer, som vi normalt undgår at beskæftige os med. Gudrun Hasles værker er på en gang komplekse og fyldt med svære emner og livsvilkår, samtidig med at de er enormt nærværende og nede på jorden fordi de viser deres stærke indhold ligetil og direkte for beskuren gennem brug af medier som forografi og broderi.

OBS praktisk information: Arrangementet er gratis for Venneforeningens medlemmer. Ønsker man at deltage og ikke er medlem af Venneforeningen koster det 60 kr. per person. Dette betales i museets skranke ved afhentning af billetten på museet. 

Book din billet her.

 

GRATIS ENTRE TIL HORSENS KUNSTMUSEUM FRA KL. 16 – 21

 

//

 

Kunst & mad

Torsdag den 1. december kl. 17.30 – 19.00 

Vi inviterer endnu engang til Kunst og mad. Her kan du starte aften ud med en halv times introduktion til de aktuelle udstillinger ved kunstformidler Anna Pilgaard efterfulgt af en lækker middag i museets Café Ella. 

Aftens menu følger snart. 

Pris: 175 kr. per person eksklusiv drikkevarer. 

Køb din billet her.

 

GRATIS ENTRE TIL HORSENS KUNSTMUSEUM FRA KL. 16 – 21

 

//

 

Aftenåbent arrangementerne er gavmildt støttet af Ny Carlsbergfondet.

Praktisk information: Information om hver måneds arrangement, billetter og eventuelle priser for deltagelse bliver løbende opdateret her på siden. Vi tager forbehold for ændringer i programmet. 

Foto: Jacob Friis-Holm Nielsen