Privatlivspolitik og cookies

Søg: 

Tag med Horsens Kunstmuseums Venner i biografen

Tirsdag den 3. februar kl.18.15 i Megascoop
Horsens Kunstmuseums Venner inviterer en tur i biografen for at se anmelderroste Mr. Turner.
Filmen er fortællingen om J.M.W. Turner med særligt fokus på de sidste 25 år af kunstnerens liv. Stadig mærket af sin fars død og elsket af sin husholderske, som han tager for givet, møder han en kvinde, med hvem han lever inkognito, til han dør i Chelsea. I mellemtiden maler han, rejser rundt i Europa og bliver medlem af Royal Academy of Arts.

Biografturen er gratis for Venneforeningens medlemmer og koster 75 kr. for andre interesserede. Det er muligt at læse meget mere om aftenens film og tilmelde sig her.


Michael Kvium

I museets største sal er det muligt at se en større ophængning af Michael Kviums værker fra Horsens Kunstmuseums samlinger.Museet har en stor samling af Michael Kvium og her er det muligt at se værker fra starten af Michael Kvium kunstneriske produktion og frem. På den aktuelle ophængning er det muligt at se værker som: Guds Krigslist, Future me og Maleriets rum. Ophængningen er at se frem til og med starten af april måned, hvorefter ophængningen afløses af en større udstilling med Erik A. Frandsen. 
Det er muligt at se den samlede værkliste fra udstillingen med Michael Kvium her. 
 


Martin Erik Andersen
Dont cry a diamond / on a plate for you

Lørdag den 7. februar - søndag den 17. maj 2015
I begyndelsen af 2011 bidrog Martin Erik Andersen med en ide til Horsens Kommunes fornyelse af Vitus Beringsplads. Ideen endte dog på tegnebrættet i forhold til Horsens, men Martin Erik Andersen har arbejdet videre med belægningsmønstret som nu kan ses i en beton version på Horsens Kunstmuseum. Ud over belægningen er det muligt at opleve en række skulpturer.
Det er muligt at læse mere om den kommende udstilling her.