Privatlivspolitik og cookies

Søg: 

Martin Erik Andersen
Dont cry a diamond / on a plate for you

Lørdag den 7. februar - søndag den 17. maj 2015
I begyndelsen af 2011 bidrog Martin Erik Andersen med en ide til Horsens Kommunes fornyelse af Vitus Beringsplads.
Ideen endte dog på tegnebrættet i forhold til Horsens, men Martin Erik Andersen har arbejdet videre med belægningsmønstret som nu kan ses i en betonversion på Horsens Kunstmuseum. Ud over belægningen er det muligt at opleve papirarbejder og en række skulpturer.

Med udstillingen 'Don´t cry a Diamond / on a plate for you' viser Martin Erik Andersen sin unikke tilgang til materalitet og sprog.Det er muligt at læse meget mere om udstillingen her.  

I forbindelse med udstillingen publiceres der et katalog.

Det er muligt at hente værklisten her. Derudover er det muligt at se et videointerview med Martin Erik Andersen her.Videointerview med Martin Erik Andersen

I forbindelse med udstillingen har Horsens Kunstmuseum lavet et videointerview med Martin Erik Andersen.
Det er muligt at se hele interviewet her.


Aktuelle ophængninger af værker fra Horsens Kunstmuseums samlinger

I starten af 2015 er det muligt at se ophængninger af værker fra museets egen samling. Her ses værker af kunstnere som Lars Nørgård, Michael Kvium, Jiri Georg Dokoupil, Emil Westman Hertz, Gudrun Hasle, Pernille Koldbech Fich, Olav Christopher Jenssen, Kehnet Nielsen, Martin Erik Andersen, Christian Lemmerz og Signe Guttormsen.  Michael kvium i museets gamle afdeling

Fra fredag den 27. marts er det muligt at opleve en mindre ophængning med Michael Kvium i museets gamle afdeling. Her vil det være muligt at se værker som Selvportræt, Patent I-V, Kødogblodbillede 1-4 og Eternal view I.
Museet har fulgt Michael Kviums kunstneriske praksis siden starten af 1980'erne og rummer i dag en større samling af hans værker.
Det er muligt at se værklisten til ophængningen her.