Privatlivspolitik og cookies

Søg: 

DONATIONER
Lørdag den 5. juli - søndag den 31. august 2014

Sommerudstillingen byder traditionen tro på et indblik i Horsens Kunstmuseum samlinger.
Horsens Kunstmuseum har i løbet af 2013-2014 erhvervet en lang række nye kunstværker til museets samlinger. Derfor vil årets sommerudstilling tage udgangspunkt i disse nyerhvervelser. På udstillingen bliver det blandt andet muligt at se nyerhvervelser af kunstnere som Erik A. Frandsen, Jiri Georg Dokoupil, Gudrun Hasle og Lars Nørgård. Det er muligt at læse mere her.

Læs mere om de mange donationer her.

Læs mere om donationerne fra Inge og Asker Larsens Fond til støtte af almennyttige formål her.


Nikoline Liv Andersen

Lørdag den 24. maj - søndag den 7. september 2014
Med udstillingen 'Kun Engle Har Vinger' viser Nikoline Liv Andersen sine nyeste værker frem. Udstillingen består blandt andet af seks svævende engle. Her ses Nikoline Liv Andersens unikke arbejde med materialerne tydeligt, f.eks. ses en jakke lavet af popnitter og en festkjole lavet af sugerør. Mannequinerne har fået skiftet deres led ud med sorte bøjelige dele og de hæner ned fra loftet, som en række faldende engle, læs mere her.

Det er muligt at læse mere om Nikoline Liv Andersens udstilling her.


Michael Kvium

Sommeren 2014
På museet er det for tiden muligt at se en ophængning af nogle af museets værker af Michael Kvium. Her følger vi Michael Kvium fra museets første indkøbte værk 'Selvportræt' i 1985 til det sidstindkøbte 'Wastelanded' i 2011.
Michael Kvium er født i 1955 og opvokset i Horsens. I sin ungdom arbejdede han som bladtegner ved Horsens Folkeblad. Med ophængningen viser Horsens Kunstmuseum et bredt udsnit af Michael Kviums kunstneriske produktion.

Læs mere om Michael Kvium her.

Det er muligt at downlaode værklisten her.