Privatlivspolitik og cookies

Søg: 

Horsens Kunstmuseum i et nyt spændende samarbejde

Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedhuggerskole, Display Festival og Horsens Kunstmuseum har arbejdet på et spændende udstillingsprojekt, der kan opleves på FÆNGSLET.
På udstillingen er det muligt at se værker skabt af kunstnerne: Christine Overvad Hansen, Jens Hüls Funder, Mathias & Mathias, Sebastian Hedevang & Jack Heard, Bennedikte Bjerre, Dina Friemuth, Cecilie Skov, Anne Eckersberg, Anna Moderato og Sofie Kondrup.
Se folderen til udstillingen her.
Læs mere om udstillingen og se værkbilleder her.


Sommerudstilling 2015

Fredag den 5. juni - søndag den 27. september 2015
Årets sommerudstilling på Horsens Kunstmuseum tager afsæt i fejringen af 100 året for kvindernes valgret.
Derfor vil årets sommerudstilling fokuserer på alle de kvindelige kunstnere som Horsens Kunstmuseum har i samlingen. Her vil det være muligt at se alt fra fotografi og maleri til skulptur og installation.
Det er muligt at læse mere om udstillingen her.
Udstillingen er en del af samarbejdsprojektet KKJK-2015 (Kvindelige kunstnere på de jyske kunstmuseer), læs mere om de kommende aktiviteter her.
Det er muligt at hente værklisterne til udstillingen herunder:
Værkliste stuen
Værkliste balkon
Værkliste 1 sal
Værkliste 1 sal
Værkliste 1 sal


Michael kvium i museets gamle afdeling

Fra fredag den 27. marts er det muligt at opleve en mindre ophængning med Michael Kvium i museets gamle afdeling. Her vil det være muligt at se værker som Selvportræt, Patent I-V, Kødogblodbillede 1-4 og Eternal view I.
Museet har fulgt Michael Kviums kunstneriske praksis siden starten af 1980'erne og rummer i dag en større samling af hans værker.
Det er muligt at se værklisten til ophængningen her.