Privatlivspolitik og cookies

Søg: 

Mille Kalsmose

Lørdag den 1. november 2014 - søndag den 18. januar 2015
Horsens Kunstmuseum inviterer til udstillingen 'Searching for a mother' med Mille Kalsmose.
Med værket arbejder Mille Kalsmose med forholdet mellem en mor og hendes datter. Hvordan etablerer man et forhold til en mor, hvis man ikke selv har en og er det muligt at få en "ny" mor? 

Værket består af seks kuber med fotografier, af det store arbejde der ligger bag projektet 'Searching for a mother. Projektet er skabt i samarbejde med fotografen Alberto Garcia-Alix. 
  
Mille Kalsmose er født og opvokset i Horsens og det er derfor os en ekstra stor fornøjelse at byde hende velkommen til Horsens Kunstmuseum . Det er muligt at læse mere om udstillingen på Horsens Kunstmuseum her.  
I forbindelse med projektet har de fem medvirkende kvinder skrevet hvert et brev til Mille Kalsmose, hvor de beskriver deres forhold til deres mødre. De fem breve kan læses her.

I forbindelse med udstillingen har Horsens Kunstmuseum lavet et mindre interview med Mille Kalsmose. Se interviewet her.


Sophia Kalkau

Lørdag den 20. september - søndag den 23. november 2014( er forlænget til den 4. januar 2015)
Med udstillingen 'Solen er hvid' viser Sophia Kalkau fotografiske arbejder fra de sidste tre år. 

I forbindelse med udstillingen udgives publikationen 'Solen er hvid' med tekst af forfatter Ursula Andkjær Olsen. Projektet er støttet af Augustinus Fonden og Statens Kunstråds Projektudvalg.  

Sidst Sophia Kalkau var udstillingsaktuel på Horsens Kunstmuseum var i 2011 med udstillingen 'Efter ægget'. Hvir hun viste skulpturer, fotografier og objekter fra de sidste ti års arbejde.

Det er muligt at læse mere om udstillingen her.
Er du interesseret i at vide mere om Sophia Kalkau er det muligt at besøge hendes hjemmeside her.


Aktuelle ophængninger af værker fra Horsens Kunstmuseums samlinger

I efteråret 21014 er det muligt at se ophængninger af værker fra museets egen samling. Her ses værker af kunstnere som Lars Nørgård, Michael Kvium, Jiri Georg Dokoupil, Emil Westman Hertz, Gudrun Hasle, Pernille Koldbech Fich, Olav Christopher Jenssen, Kehnet Nielsen og Kirsten Ortwed.

Det er muligt at læse mere om de aktuelle ophængninger herunder:

Emil Westman Hertz, Gudrun Hasle, Martin Erik Andersen og Pernille Koldbech Fich.

Jiri Georg Dokoupil, Olav Christopher Jenssen, Kehnet Nielsen og Kirsten Ortwed

Troels Wörsel

Michael Kvium