Privatlivspolitik og cookies

Søg: 

Lars Nørgård

Lørdag den 30. januar - søndag den 8. maj  2016
Horsens Kunstmuseum inviterer indenfor til  Lars Nørgårds soloudstilling 'Morphine'.
På udstillingen er det muligt at opleve en lang række nye malerier, en række skulpturer, samt hundrede tegninger skabt over de sidste 15 års arbejde. I forbindelse med udstillingen publicerer museet et katalog.
Se værklisten her.  


How can i scrim udstilling af Gudrun Hasle

Lørdag den 30. april - søndag den 28. august
Horsens Kunstmuseum inviterer indenfor til museets første udstilling med Gudrun Hasle.
Her skaber Gudrun Hasle et stort 14 x 14 meter banner til udstillingssalen i museets stueetage. Banneret skaber Gudrun Hasle på museet fra torsdag den 28.april og en uge frem. Derefter kan værket opleves frem til og med søndag den 28. august 2016. 
Derudover præsenterer museet en mindre satellit udstilling med Gudrun Hasle i KUBEN på Søndergade i uge 18. 
I museets samling ses værkerne 'Gudruns livshistorie' fra 2004, 'Relabeling' fra 2004, 'Laura Palmer' fra 2012 og 'HEX' fra 2015
Læs meget mere om den kommende udstilling her.  


Ib Braase

Takket være en donation fra Ny Carlsbergfondet bliver Horsens Kunstmuseum nu hjemsted for landets største samling af Ib Braases skulpturer. Den nye samling indeholder intet mindre end 29 skulpturer, skabt i perioden 1949 til 1993. Skulpturerne giver et indblik i Braases samlede oeuvre og fortæller historien om en central kunstner i den fornyelse og udvidelse af skulpturbegrebet, som fandt sted i anden halvdel af 1900-tallet.
Læs mere om udstillingen her og se værklisten fra udstillingen her.
Udforsk Ib Braases værker her.


Nyt udstillingsrum

På museets parkeringsplads er en gammel container opstillet som et alternativt udstillingsrum. Her vil museet vise skiftende værker, og netop nu kan man opleve det smukke og tankevækkende videoværk 'It's about time' af Peter Holst Henckel.
Udstillingscontaineren er udsmykket af den lokale street artist Bogdan.
Læs mere her.