Privatlivspolitik og cookies

Søg: 

Ian McKeever

Lørdag den 6. september - søndag den 7. december
Horsens Kunstmuseum slår dørene op til en udstilling med den engelske billedkunstner Ian McKeever. Udstillingen 'Twelve Standing And Three' byder på en række nyere malerier. .

Det er muligt at læse mere om udstillingen  her.

Det er muligt at læse mere om Ian Mckeever på hans hjemmeside her.


Sophia Kalkau

Lørdag den 20. september - søndag den 23. november 2014
Med udstillingen 'Solen er hvid' viser Sophia Kalkau fotografiske arbejder fra de sidste tre år. 

I forbindelse med udstillingen udgives publikationen 'Solen er hvid' med tekst af forfatter Ursula Andkjær Olsen. Projektet er støttet af Augustinus Fonden og Statens Kunstråds Projektudvalg.  

Sidst Sophia Kalkau var udstillingsaktuel på Horsens Kunstmuseum var i 2011 med udstillingen 'Efter ægget'. Hvir hun viste skulpturer, fotografier og objekter fra de sidste ti års arbejde.

Det er muligt at læse mere om udstillingen her.
Er du interesseret i at vide mere om Sophia Kalkau er det muligt at besøge hendes hjemmeside her.


MUKA

Lørdag den 11. oktober - søndag den 2. november
På MUKA bliver børn og unge sluppet løs i en anderledes kunstudstilling: Her er ingen titler, ingen kunstnernavne - og absolut ingen voksne. Det er dermed op til børnene og de unge selv at følge deres smag og intuition. Som gæst i MUKA skal man bare være mellem 5 og 18 år. Efter endt udstilling bliver de valgte kunstkøb sendt hjem til de unge kunstkøbere sammen med oplysninger om den kunstner der står bag de valgte værker.

MUKA er kun åbent for børn og unge fra lørdag den 11. -26. oktober, derefter er udstillingen åbent en uge for voksne fra lørdag den 11. oktober søndag den 2. november.

Læs mere om udstillingen her.  


Aktuelle ophængninger af værker fra Horsens Kunstmuseums samlinger

I efteråret 21014 er det muligt at se ophængninger af værker fra museets egen samling. Her ses værker af kunstnere som Lars Nørgård, Michael Kvium, Jiri Georg Dokoupil, Emil Westman Hertz, Gudrun Hasle, Pernille Koldbech Fich, Olav Christopher Jenssen, Kehnet Nielsen og Kirsten Ortwed.

Det er muligt at læse mere om de aktuelle ophængninger herunder:

Emil Westman Hertz, Gudrun Hasle og Pernille Koldbech Fich.

Jiri Georg Dokoupil, Olav Christopher Jenssen, Kehnet Nielsen og Kirsten Ortwed

Michael Kvium