Privatlivspolitik og cookies

Søg: 

Lars Nørgård

Lørdag den 30. januar - søndag den 8. maj  2016
Horsens Kunstmuseum inviterer indenfor til  Lars Nørgårds soloudstilling 'Morphine'.
På udstillingen er det muligt at opleve en lang række nye malerier, en række skulpturer, samt hundrede tegninger skabt over de sidste 15 års arbejde. I forbindelse med udstillingen publicerer museet et katalog.
Se værklisten her.  


Ib Braase

Takket være en donation fra Ny Carlsbergfondet bliver Horsens Kunstmuseum nu hjemsted for landets største samling af Ib Braases skulpturer. Den nye samling indeholder intet mindre end 29 skulpturer, skabt i perioden 1949 til 1993. Skulpturerne giver et indblik i Braases samlede oeuvre og fortæller historien om en central kunstner i den fornyelse og udvidelse af skulpturbegrebet, som fandt sted i anden halvdel af 1900-tallet.
Læs mere om udstillingen her og se værklisten fra udstillingen her.
Udforsk Ib Braases værker her.


Nyophængning af Michael Kvium

Horsens Kunstmuseum viser i øjeblikket en nyophængning af en række værker af Michael Kvium fra museets faste samling. Her kan man blandt andet opleve det nyerhvervede værk 'One of Those Days, Days' fra 2014. Nyerhvervelsen blev mulig med støtte fra Kulturstyrelsen og Ny Carlsbergfondet.
Se en liste over de udstillede værker her.


Nyt udstillingsrum

På museets parkeringsplads er en gammel container opstillet som et alternativt udstillingsrum. Her vil museet vise skiftende værker, og netop nu kan man opleve det smukke og tankevækkende videoværk 'It's about time' af Peter Holst Henckel.
Udstillingscontaineren er udsmykket af den lokale street artist Bogdan.
Læs mere her.