Privatlivspolitik og cookies

Søg: 

Martin Erik Andersen
Dont cry a diamond / on a plate for you

Lørdag den 7. februar - søndag den 17. maj 2015
I begyndelsen af 2011 bidrog Martin Erik Andersen med en ide til Horsens Kommunes fornyelse af Vitus Beringsplads.
Ideen endte dog på tegnebrættet i forhold til Horsens, men Martin Erik Andersen har arbejdet videre med belægningsmønstret som nu kan ses i en betonversion på Horsens Kunstmuseum. Ud over belægningen er det muligt at opleve papirarbejder og en række skulpturer.

Med udstillingen 'Don´t cry a Diamond / on a plate for you' viser Martin Erik Andersen sin unikke tilgang til materalitet og sprog.Det er muligt at læse meget mere om udstillingen her.  

I forbindelse med udstillingen publiceres der et katalog.

Det er muligt at hente værklisten her. Derudover er det muligt at se et videointerview med Martin Erik Andersen her.Michael Kvium

I museets største sal er det muligt at se en større ophængning af Michael Kviums værker fra Horsens Kunstmuseums samlinger.Museet har en stor samling af Michael Kvium og her er det muligt at se værker fra starten af Michael Kvium kunstneriske produktion og frem. På den aktuelle ophængning er det muligt at se værker som: Guds Krigslist, Future me og Maleriets rum. Ophængningen er at se frem til og med starten af april måned, hvorefter ophængningen afløses af en større udstilling med Erik A. Frandsen. 
Det er muligt at se den samlede værkliste fra udstillingen med Michael Kvium her. 
 


Aktuelle ophængninger af værker fra Horsens Kunstmuseums samlinger

I starten af 2015 er det muligt at se ophængninger af værker fra museets egen samling. Her ses værker af kunstnere som Lars Nørgård, Michael Kvium, Jiri Georg Dokoupil, Emil Westman Hertz, Gudrun Hasle, Pernille Koldbech Fich, Olav Christopher Jenssen, Kehnet Nielsen og Kirsten Ortwed.

Det er muligt at læse mere om de aktuelle ophængninger herunder:

Emil Westman Hertz, Gudrun Hasle, Martin Erik Andersen og Pernille Koldbech Fich.

Jiri Georg Dokoupil, Olav Christopher Jenssen, Kehnet Nielsen og Kirsten Ortwed

Troels Wörsel